Με Μιραλάς κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με Μιραλάς κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός-Πλατανιάς, για την τυπική ρεβάνς σήμερα (15.00) στο Φάληρο με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν να δουν τον Μιραλάς...

Μπορεί αγωνιστικά η αναμέτρηση να είναι αδιάφορη, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν για πρώτη φορά τον Όσκαρ Γκαρθία να κοουτσάρει την ομάδα τους κόντρα στους Κρητικούς, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός ο Κέβιν Μιραλάς λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Καταλανός προπονητής αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ θέλει να τσεκάρει κάποιους άλλους που δεν ξέρει και να σχηματίσει άποψη για εκείνους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χουτεσιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου και Χατζισαφί.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ζιλέ με τον Μαρτίνς και τον Ανδρούτσο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σεμπά, Μιραλάς και Τζούρτζεβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Προτό, Σκαφιδάς, Μποτία, Φιγκέιρας, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Πάρντο, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βρουσάι και Βούκοβιτς. Εκτός έμειναν οι Ένχελς, Φορτούνης, Κούητρης και ο νεοαποκτηθείς Ιγκόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News