Αθλητισμός

Η Μερσεντές που κέρδισε ο ΠΑΟΚ από την ΕΠΣΗ

Πληροφορίες επιμένουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης, θα αφήσει το τυχερό αυτοκίνητο για την ενίσχυση της ΕΠΣΗ. Τους περισσότερους λαχνούς αγόρασε πάντως η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Mercedes A 160 που κέρδισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη πρωτοχρονιάτικη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε η ΕΠΣ Ηρακλείου, για την ενίσχυση των σωματείων της "κυκλοφορεί" ότι θα παραμείνει στο Ηράκλειο και την ΕΠΣΗ, ως νέα προσφορά του Ιβάν Σαββίδη!

Όπως και να έχει πάντως η ιδέα της Ποδοσφαιρικής Ένωσης είχε μεγάλη επιτυχία και αρκετά σωματεία ωφελήθηκαν οικονομικά. Συνολικά εκδόθηκαν 100.000 λαχνοί των 2 ευρώ έκαστος από τους οποίους οι 85.000 μοιράστηκαν σε σωματεία, ενώ 15.000 κράτησε για διανομή η ΕΠΣΗ.

Από τους τελευταίους, πακέτα αγόρασαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ανταποκρίθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι αδιάθετοι λαχνοί που έμειναν και παρά την κλήρωση, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τους αγοράσουν ως ενίσχυση κι άλλες μεγάλες και μεσαίες ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα.

Με πρόταση του ταμία της Ένωσης Γιώργου Βοζικάκη, οι εισπράξεις από τους λαχνούς της ΕΠΣΗ, θα επιστραφούν στα σωματεία με τη μορφή αθλητικού υλικού!

-Να υπενθυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και ο τυχερός αριθμός ήταν ο πρώτος αριθμός της κλήρωσης του Κρατικού (Πρωτοχρονιάτικου) Λαχείου, που αναδείχτηκε στις 31/12/2017. Τον είχε ο ΠΑΟΚ με μέγα τυχερό από το Ηράκλειο της Κρήτης!

Σχόλια