Με δύο νέα πρόσωπα επανέρχονται στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»

Αθλητισμός
Με δύο νέα πρόσωπα επανέρχονται στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο νέα πρόσωπα σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, τα ονόματα των οποίων κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων».

Ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να κάνει το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια, μέχρι το φινάλε της τρέχουσας εβδομάδας, ρίχνοντας βάση στην ενίσχυση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Τα πρώτα αποκτήματα της ομάδας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, βρίσκονται προ των πυλών και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα βρίσκονται στο Παγκρήτιο στη σημερινή προπόνηση. Οι ίδιοι φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκησης της ΠΑΕ και αν όλα πάνε κατ' ευχήν μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και να ανακοινωθούν από τον Εργοτέλη.

Στο στρατόπεδο της ομάδας ρίχνουν το βάρος τους στην ενίσχυση, με τις μεταγραφές να μη σταματούν σ' αυτούς τους δύο και τις πληροφορίες να θέλουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές να έρχονται στο Ηράκλειο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν οι νέες μεταγραφές να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα όσο το δυνατόν πιο άμεσα και γι' αυτό το λόγο επισπεύδουν τις διαδικασίες για την ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Ελέω της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό, ο Τάκης Γκώνιας με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν τους νέους στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και να κάνουν όποιες διορθωτικές κινήσεις θέλει η ομάδα κι έπειτα όλοι μαζί να ξεκινήσουν την επανεκκίνηση που είναι εκ των ων ουκ άνευ για τον Εργοτέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News