Προπονήθηκε ο Χαμαλάκης, επιστρέφει ο Καρβελάς

Αθλητισμός
Προπονήθηκε ο Χαμαλάκης, επιστρέφει ο Καρβελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ευχάριστο γεγονός περίμενε όλους στο Ατσαλένιο, έπειτα από τη βαριά ήττα και την κακή εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό, καθώς ο Παναγιώτης Χαμαλάκης επανήλθε στις προπονήσεις έπειτα από τον σοβαρό του τραυματισμό στο κεφάλι. Στη διάθεση του Σουτζή και ο Άγγελος Καρβελάς.

Ο δυναμικός αμυντικός είχε χτυπήσει στο κεφάλι πριν από τρεις μήνες και συγκεκριμένα στις 8 Οκτωβρίου του 2017 στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω, όταν συγκρούστηκε με τον Δημήτρη Βέρμπη. Η διάγνωση ήταν κάταγμα κρανίου με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων. Ωστόσο ο ίδιος επανήλθε και ξεκίνησε το ατομικό του πρόγραμμα, γεμίζοντας χαρά τον Μανώλη Σουτζή και τους συμπαίκτες του.

Από κει και πέρα, σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του τον Άγγελο Καρβελά ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση στου Ζωγράφου.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, με τον ΠΟΑ να πηγαίνει όπως όλα δείχνουν στο κρητικό ντέρμπι, πάνοπλος για να διεκδικήσει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News