Πήρε Καρατζάογλου ο Ηρόδοτος

Αθλητισμός
Πήρε Καρατζάογλου ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην απόκτηση του Λευτέρη Καρατζάογλου προχώρησε η διοίκηση του Ηροδότου, με τους «κυανόμευκους» να ενισχύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον χώρο του κέντρου.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έπαιξε στην κ-20. Έχει αγωνιστεί δύο χρόνια στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ένα χρόνο στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ένα χρόνο στον Διαγόρα Σεβαστής και φέτος στο Φίλιππο Αλεξάνδρειας, όπου όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν βασικός στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

"Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Καρατζάογλου, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο. 

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έπαιξε στην κ-20. Έχει αγωνιστεί δύο χρόνια στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ένα χρόνο στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ένα χρόνο στον Διαγόρα Σεβαστής και φέτος στο Φίλιππο Αλεξάνδρειας, όπου όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν βασικός στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ευχόμαστε στον Λευτέρη καλή αρχή, καλή χρονιά και κάθε επιτυχία με την φανέλα του Ηροδότου!!", αναφέρει η ανακοίνωση του Ηροδότου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News