Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός κινείται για Μπαμπά

Οι "ερυθρόλευκοι κοιτάνε για επιπλέον ενίσχυση για τον επιθετικό τους τομέα

Μια από τις επιλογές του Όσκαρ Γκαρσία για επιπλέον ενίσχυση είναι ο Ζονατάν Μπαμπά που είχε αναδείξει στη Σεντ Ετίεν ο Ισπανός τεχνικός.

Ο περιφερειακός επιθετικός εκτός από τους "ερυθρόλευκους" βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων της Ευρώπης όπως η Ρόμα, η Μαρσέιγ και… Σεντ Ετίεν, ωστόσο φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του.

Σύμφωνα με τους Γάλλους ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα ενδιαφερόταν να φέρει τον ικανό Καμερουνέζο στο λιμάνι. Ο Γκαρσία ήταν αυτός που τον ανέδειξε στους "στεφανουά" και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.

Ο 21χρονος Γάλλος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν εώς το καλοκαίρι του 2018 και γι' αυτό το λόγο έχουν "φουντώσει" για τα καλά τα σενάρια γύρω από το όνομα του.

Η Σεντ Ετιέν σκεφτόταν στην αρχή να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη μέσα στον Γενάρη, ώστε να αποφύγει να τον χάσει τον Γενάρη, ωστόσο, από την Γαλλία αναφέρουν ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα με τους "στεφανουά" να καταθέτουν επίσημη πρόταση για ανανέωση συμβολαίου με 600.000 ευρώ ετησίως.

Ο Μπαμπά πρόκειται να αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν μόνο σε περίπτωση που υπάρξει ομάδα που να προσφέρει παραπάνω από την προσφορά της γαλλικής ομάδας, με τον Ολυμπιακό να φαίνεται έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμα μια σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Σχόλια