Εξαιρετική η Ακαδημία ΟΦΗ στο Knossos Cup

Ποδόσφαιρο
Εξαιρετική η Ακαδημία ΟΦΗ στο Knossos Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική ήταν η αποστολή της Ακαδημίας του ΟΦΗ στο τουρνουά Knossos Cup, που έγινε από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου στην Ιεράπετρα.

Ο ΟΦΗ συμμετείχε με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα και τα παιδιά του εντυπωσίασαν με την αγωνιστικότητά τους στα γήπεδα της Ιεράπετρας (Βουζουνεράκειο) και του Κουτσουρά, όπου έγιναν τα παιχνίδια, αλλά και με τη συνολική τους παρουσία εκτός γηπέδων.

Να σημειώσουμε ότι όλα κύλησαν άψογα κατά την 4ήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο "Ostria Palace" το οποίο είχε αναλάβει την φιλοξενία όλων των ομάδων.

Ο απολογισμός για την Ακαδημία του ΟΦΗ, ήταν μία πρώτη θέση για την ομάδα Κ15 (γεν. 2003), μία δεύτερη θέση για την ομάδα Κ11 (γεν. 2007-08) και δύο Κύπελλα Fair Play για τις ομάδες Κ14 (γεν. 2004) και Κ13 (γεν. 2005-06).

Αρχηγός της αποστολής του ΟΦΗ στην Ιεράπετρα ήταν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Βασίλης Μαραγκάκης και τις ομάδες συνόδεψαν οι προπονητές Ανδρέας Παπαδομανωλάκης, Βασίλης Πρινάρης, Κώστας Σταυρακάκης, Μιχάλης Παντζαρίδης και ο γραμματέας Κωστής Φραγκούλης.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας, Γιάννης Κουτεντάκης και πολλοί γονείς ήταν δίπλα στα παιδιά του ΟΦΗ καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η Ακαδημία ΟΦΗ ευχαριστεί τους διοργανωτές για το εξαιρετικό επίπεδο του τουρνουά όπως και όλους τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News