ΟΦΗ – Πανιώνιος 0-1 τελικό

Αθλητισμός
ΟΦΗ – Πανιώνιος 0-1 τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 0-1 από τον Πανιώνιο δέχθηκε ο ΟΦΗ και η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, έπειτα και από το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Τόσο η ήττα στον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη (2-0), όσο και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος, καθιστούσαν εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι κατέβηκαν με 15 ουσιαστικά ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους.

Παρακολουθείστε παρακάτω την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Τέλος στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ παρουσίασε γενικά ένα πολύ καλό πρόσωπο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 0-1 χάρη στο τέρμα του Σπιριντόνοβιτς.

90' Κίτρινη κάρτα στον Μονιάκη για σκληρό μαρκάρισμα.

83' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μονιάκης πέρασε στη θέση του Παπατόλιου.

82' Σουτ του Σταυρόπουλου μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Στρέζος.

78' Εκτέλεσε το φάουλ ο Πλευράκης με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κότνικ.

71' Ακόμα μια αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Παπαστεριανού πέρασε ο Κοντογιάννης.

67' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Πανιώνιος. Στη θέση του Σπιριντόνοβιτς πέρασε ο Οικονομίδης.

58' Στη θέση του Γκιαότα πέρασε ο Σταυρόπουλος.

57' Ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα με τον Παπαστεριανό να δίνει πάσα κεφαλιά στον Πλευράκη, εκείνος από το ύψος της μικρής περιοχής να δίνει στον Παπατόλιο ο οποίος σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

53' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Φαζού πέρασε ο Πλευράκης.

53' Κίτρινη κάρτα στους Παπαγεωργίου και Κοιλιάρα για μεταξύ τους αψιμαχία

50' Σουτ του Βακελάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Στρέζου.

46' Με μια αλλαγή ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανιώνιο, καθώς τη θέση του Μασούρα πήρε ο Βουκελάτος.

Ημίχρονο στην αναμέτρηση

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει ο Πανιώνιος, ο οποίος χάρη στο τέρμα του Σπιριντόνοβιτς στο 28' προηγείται με 0-1 στο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο παιχνίδι, έχασε μια καλή στιγμή με τον Μπολάκη στο 19', χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ξανά την εστία του Κότνικ.

45' Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ με τον Μασούρα να κάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει άουτ.

28' Γκολ για τον Πανιώνιο. Ο Σπιριντόνοβιτς, πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, μπήκε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ και πλάσαρε τον Στρέζο ανενόχλητος πραγματοποιώντας το 0-1. Για χέρι "φωνάζουν" στην πρώτη επαφή του Σπιριντόνοβιτς στον πάγκο του ΟΦΗ.

24' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας κοντρολάρει πολύ όμορφα στο ύψος της περιοχής, περνάει τον Κομεσίδη, με τον Στρέζο να διώχνει με δυσκολία το πλασέ του επιθετικού του Πανιωνίου. Στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα έφτασε στον Σαββίδη κι εκείνος δε μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

19' Ο Μπολάκη βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, κατέβασε έξοχα, έκανε το πλασέ με τον Κότνικ να αποκρούει. Στην εξέλίξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον Μάνο, με τον επιθετικό του ΟΦΗ, από πλεονεκτική θέση να κάνει λάθος και να δίνει τη μπάλα στους αντιπάλους του.

18' Ατομική προσπάθεια του Μάνου, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το δυνατό γύρισμα με τον Κουτσιανικούλη να μην προλαβαίνει.

10' Συμπληρώθηκαν τα πρώτα δέκα λεπτά στην αναμέτρηση, χωρίς όμως την παραμικρή ευκαιρία από τις δύο ομάδες. Η μπάλα παίζεται στο χώρο του κέντρου, σε ένα παιχνίδι που δείχνει να... βολεύει τους φιλοξενούμενους.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Φαζός (53' Πλευράκης), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71' Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83' Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά (58' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Μασούρας (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (67' Οικονομίδης), Γεσίλ.

Με σχηματισμό 5-3-2 ξεκινάει το παιχνίδι ο ΟΦΗ, με τον Στρέζο κάτω από τα δοκάρια και τους Φαζό, Κομεσίδη και Ποτουρίδη να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, τους Μπολάκη και Κοιλιάρα στα άκρα, στη μεσαία γραμμή τους Νάστο, Παπαστεριανό και Παπατόλιο, με επιθετικό δίδυμο τους Κουτσιανικούλη και Μάνο.

Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου παρατάσσει την ομάδα του με το καθιερωμένο 4-3-3 και τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, τους Μπανανά και Γκιοατά κεντρικούς αμυντικούς, με τους Παπαγεωργίου και Σαραμαντά στα άκρα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Κόρμπος, Σαββίδης και Πινιώτης, ενώ στην επίθεση οι Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News