Αθλητισμός

Το "ευχαριστώ" του Κορδονούρη και της οικογένειας του

Ο έμπειρος αμυντικός έχει επιστρέψει σπίτι του μετά τον τραυματισμό

Τέλος καλό, όλα καλά με την υγεία του Παναγιώτη Κορδονούρη, καθώς η μαγνητική που του έγινε στο κεφάλι, έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε, δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, όπου και αναρρώνει.

Ο Κορδονούρης χτύπησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τύλισος - Αλμυρός, όταν ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Ανδρέας Στρατήγης άθελά του βρήκε με το πόδι του το κεφάλι του έμπειρου αμυντικού κι εκείνος βρέθηκε στο έδαφος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Άμεσα ο γιατρός του γηπέδου του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγινε μαγνητική και αξονική κι έπειτα, εφόσον διαπιστώθηκε ότι δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο πήγε στο σπίτι του.

Να πούμε ότι από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος, σύσσωμη η ομάδα της Τυλίσου, καθώς και φίλοι του Παναγιώτη Κορδονούρη βρέθηκαν στο πλευρό του, με τη διοίκηση της ομάδας και τον ποδοσφαιριστή μέσω ανακοίνωσής τους να τους ευχαριστούν. Χθες όμως υπήρξε και ανακοίνωση από την οικογένειά του με την οποία "ευχαριστεί την ομάδα της Τυλίσου και τον Βασίλη Κουβίδη προσωπικά, τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής και ενδιαφέρθηκαν και γενικότερα όλους τους φίλους και τους συγγενείς που ήταν κοντά στην περιπέτεια που πέρασε ο Παναγιώτης..."

Σχόλια