Ο Τασουλής επιστρέφει για λογαριασμό του Πανιώνιου

Αθλητισμός
Ο Τασουλής επιστρέφει για λογαριασμό του Πανιώνιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τρίτη (9/1) θα επιστέψει ο Χρήστος Τασουλής ώστε να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Πανιώνιου ύστερα από τον εξάμηνο δανεισμό του στη Λανς.

Το περασμένο καλοκαίρι και ο Έλληνας αμυντικός υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λανς με τη μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ο παίκτης σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Αλέν Καζανοβά από την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας δεν του έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Ο παίκτης κατέγραψε μόλις μια εμφάνιση με την γαλλική ομάδα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του παίκτη από τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας αμυντικός προορίζεται για αντικαταστάτης Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό.   

Τις τελευταίες ημέρες, ο Τασουλής βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου με τη Λανς και την Τρίτη (09/01) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στο ρόστερ των "κυανέρυθρων". Το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News