default-image

Δευτέρα με προσφυγές και Μολέντο για Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Δευτέρα με προσφυγές και Μολέντο για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκαση των τεσσάρων προσφυγών προς την ΕΠΟ και το ραντεβού του Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ είναι στο καλεντάρι του «τριφυλιού».

Η διοίκηση του Παναθηναίκου έχει αρκετά πράγματα για να ασχοληθεί την Δευτέρα με τις εκκρεμότητες στο νομικό κομμάτι αλλά και στο μεταγραφικό να είναι «μπόλικες».

Για αρχή θα εκδικαστούν στην ΕΠΟ οι προσφυγές τεσσάρων ποδοσφαιριστών, των Νίκλας Χουλτ, Μλάντεν Πέτριτς, Στέργου Μαρίνου και Νίκου Σπυρόπουλου. Η πιο σημαντική αφορά τον Σουηδό αριστερό μπακ, ο οποίος διεκδικεί την ελευθερία του και την καταβολή υψηλής αποζημίωσης, τη στιγμή που η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει εξοφληθεί τη δόση του Οκτωβρίου και δεν είναι ελεύθερος.

Παράλληλα μέσα στη μέρα προμηνύεται συνάντηση με τους διοικούντες του «τριφυλιού» να βρίσκονται με τον δικηγόρο της Ιντερνασιονάλ που βρίσκεται στην Αθήνα για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο.

Η αργεντίνικη ομάδα δείχνει να θέλει από τώρα τον βραζιλιάνο γι' αυτό και έχει αυξήσει λίγο την προσφορά της αναμένοντας θετική απάντηση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα διαμηνύσει ότι θα πάρει τον Μολέντο ως ελεύθερο το καλοκαίρι.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News