Αθλητισμός

Έτοιμη να ανανεώσει με τον Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στον Ουκρανό

Η ΑΕΚ και ο Τσιγκρίνσκι είναι πολύ κοντά στο να τα βρούνε. Ο Ουκρανός στόπερ έχει συμφωνήσει με την Ένωση ώστε να κερδίσει νέα συνεργασία.

Μετά την επιστροφή του στη δράση, έχοντας κάνει και τη δεύτερη επέμβαση στον πήχη του αριστερού χεριού του, ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει ανεβάσει την απόδοση του και δείχνει έτοιμος εδώ και καιρό.

Ο Ουκρανός είναι ηγετικός και σταθερός στα μετόπισθεν και εμπνέει εμπιστοσύνη για την «κιτρινόμαυρη» άμυνα με την παρουσία του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τον εμπιστεύεται με την πρώτη ευκαιρία για βασικό κεντρικό αμυντικό της Ένωσης και αυτό το έχει κερδίσει μόνος του ο Ουκρανός γιατί πάνω απ' όλα ο Τσιγκρίνσκι είναι ο «βράχος» της άμυνας.

Μέσα στον μήνα ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα του Τσιγκρίνσκι με το νέο συμβόλαιο να περιλαμβάνει διετή ή τριετή διάρκεια, ενώ απομένουν λεπτομέρειες διαδικαστικού χαρακτήρα. Εξέλιξη που ικανοποίησε τον Ουκρανό αμυντικό, καθώς επιθυμούσε και ο ίδιος την παραμονή του στην χώρα μας και στην ΑΕΚ.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει ένας όρος υπέρ του ποδοσφαιριστή, στην οποία αν ο Ουκρανός συμπληρώσει συμμετοχές με το 75% του συνόλου των αγώνων της ομάδας για την τρέχουσα περίοδο, τότε θα ανανεωθεί για μια επιπλέον σεζόν το συμβόλαιο του.

Σχόλια