Συνεχίζει στον πάγκο του Εργοτέλη ο Γκώνιας

Αθλητισμός
Συνεχίζει στον πάγκο του Εργοτέλη ο Γκώνιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πως ο Τάκης Γκώνιας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έπειτα κι από την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο έμπειρος τεχνικός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραμένει στον τιμόνι του Εργοτέλη.

Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να μην έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από 10 αγωνιστικές και να φιγουράρουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μονάχα τρεις ισοπαλίες, όμως ο Τάκης Γκώνιας παραμένει αμετακίνητος από τη θέση του.

Η διοίκηση της ομάδας δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του 46χρονου προπονητή και ως εκ τούτου ο ίδιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κιτρινόμαυρους» και τις επόμενες αγωνιστικές, ευελπιστώντας στη βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη του Εργοτέλη.

Να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική ο Εργοτέλης έχει να αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό, σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς και όπως γίνεται αντιληπτό το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφεται στην αναμέτρηση με  τη Βέροια, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει πολλά…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News