Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ και Αστέρας

Αθλητισμός
Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ και Αστέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν.. κουνήθηκαν τα δίχτυα στους Ζωσιμάδες. Παρά τις πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ούτε ο ΠΑΣ αλλά ούτε και ο Αστέρας κατάφεραν να βρουν γκολ και κόλλησαν στο 0-0. 

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ έληξε το ματς στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ και Αστέρας παρά τις ευκαιρίες τους δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. 

Κακό σε γενικές γραμμές ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. 

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα και πίεσε, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ο ΠΑΣ ήταν φοβερός στο τελευταίο τέταρτο, όμως έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν την εκπνοή οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» το ματς, όμως ο Σελίν στάθηκε άτυχος αφού η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι. 

Καλύτερο ξεκίνημα στους Ζωσιμάδες για τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό ο Κόντε ανάγκασε τον Αθανασιάδη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Ο Αστέρας αντιμετώπισε με ψυχραιμία την κατάσταση και με όπλο τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. 

Σταδιακά ο ρυθμός στο ματς έπεσε. Το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο κέντρο με τους παίκτες και των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη. Η μπάλα έφτανε με δυσκολία έξω από τις δύο περιοχές με αποτέλεσμα τα λεπτά να περνούν χωρίς να βγαίνουν ευκαιρίες για καμία από τις δύο πλευρές. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε με το 0-0 να διατηρείται στα Γιάννενα. 

Καλύτερη εικόνα είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας. Οι Αρκάδες κυκλοφορούσαν με ταχύτητα την μπάλα κι έκλεισαν στην περιοχή τους τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΣ είχε σοβαρό πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, την ώρα που οι παίκτες του Παντελίδη έβρισκαν χώρους και απειλούσαν κυρίως με σουτ την άμυνα του Γιαννίκογλου που βέβαια όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. Πάντως ο Άγιαξ της Ηπείρου θα μπορούσε να αιφνιδιάσει κόντρα στην ροή, όμως ο Μανθάτης δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ από πλάγια θέση τον Αθανασιάδη στο 72'. 

Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το καλό του διάστημα και με το πέρασμα των λεπτών άρχισε να χάνει δυνάμεις αλλά και μέτρα στο γήπεδο. Οι αλλαγές του Πετράκη φρέσκαραν τον ΠΑΣ που κατάφερε να βγει μετά από ώρα από την άμυνά του. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι στρίμωξαν για τα καλά τους Αρκάδες όμως ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια, αφού έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κόντε και άλλη μία με τον Σολτάνι. Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό, όμως ο Σελίν είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δοκάρι του Γιαννίκογλου με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (60' Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (76' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (60' Βιδάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε 

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (63΄ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89' Σελίν), Μανιάς (85' Γκοντό).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News