Νίκη… χρυσάφι για τον ΟΦΙ στο κρητικό ντέρμπι

Αθλητισμός
Νίκη… χρυσάφι για τον ΟΦΙ στο κρητικό ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Σεκούμπα Ντιατά στον ΟΦΙ, χάρη στο τέρμα του οποίου στο 19' η ομάδα της Ιεράπετρας επικράτησε με 1-0εντός έδρας της ΑΕ Μυλοποτάμου, στο κρητικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να επιτεθούν και τους γηπεδούχους έπειτα από 19 λεπτά παιχνιδιού, και στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή, να καταφέρνουν να πάρουν προβάδισμα. Έπειτα από μια καλά οργανωμένη επίθεση ο Ντιατά έγινε ο τελικός αποδέκτης και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο η ΑΕ Μυλοποτάμου ανέβασε στροφές και πίεσε αρκετά την ομάδα της Ιεράπετρας ενώ στο 31' έχασε και την πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΙ να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Στην επανάληψη ο ΟΦΙ ξεκίνησε όπως στο πρώτο, ωστόσο ο Ουζούνογλου σε μια σημαντική ευκαιρία δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς το σουτ που πραγματοποίησε στο 56' πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της εστίας της ΑΕΜ.

Οι σημαντικές στιγμές των Πηγιάκη στο 61' και του Ντιατά στο 83' δε βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα ο ΟΦ Ιεράπετρας να επικρατεί με 1-0 της ομάδας του Μυλοποτάμου και να παίρνει μια νίκη - χρυσάφι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Λιλάι (63' Κορομηλάς), Μίγγας, Τζελέπης, Πιθαρούλης, Χρυσοφάκης, Ουζούνογλου, Ντιατά, Καραγιάννης, Κορέτα.

ΑΕ Μυλοποτάμου (Γιώργος Κόλτζος): Κελαϊδής, Μπακάλης, Σιόρε, Μυρθιανός, Μποτωνάκης, Λένγκα, Δελήμπασης, Μηνάς, Ντινιωτάκης, Μερτίρι, Δροσάκης (77' Σκουλούδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News