Βαριά ήττα στου Ζωγράφου για τον ΠΟΑ

Αθλητισμός
Βαριά ήττα στου Ζωγράφου για τον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριά ήττα δέχθηκε ο ΠΟΑ στου Ζωγράφου, όπου ο Ηλυσιακός επικράτησε με 4-1 της ομάδας του Ατσαλένιου στο πλαίσιο της 11ης στροφής της Γ' Εθνικής.

Το συγκρότημα του Μανώλη Σουτζή δε μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 12' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μάλτσι ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Τριανταφύλλου. Από εκείνο το σημείο οι «πράσινοι» προσπάθησαν να ισορροπήσουν και να πετύχουν κάποιο τέρμα, ωστόσο στο 40' ο Τριανταφύλλου με πλασέ κατάφερε να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ο ΠΟΑ μπήκε με διάθεση να πιέσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο εκ νέου οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και στο 72' ο Μουσταφίδης εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος κατάφεραν να κάνουν το 3-0. Ο ΠΟΑ μείωσε στο 86' με τον Ρουμπάκη, ο οποίος με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Κοντοπίδη, για να έρθει ο Σουλελές στο 90' και να διαμορφώσει το τελικό 4-1, με τον ΠΟΑ να πέφτει πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ' Εθνικής.

Ηλυσιακός (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μεξής, Ρόπας, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τσιτσάρης, Σαμιώτης, Μάτσι, Γκέζος (62' Σουλελές), Τριανταφύλλου.

ΠΟΑ (Μανώλης Σουτζής): Μανουσάκης, Βρετός (46' Πετράκης), Ρουμπάκης, Χαρίτος (71' Μπέρκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Χατζηανδρέου, Τοπάλι, Τριανταφύλλου, Ντάμπος (77' Ρωμανάκης), Πατινιώτης (88' Ντραγκότι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News