Δράση και πάλι στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Δράση και πάλι στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη στροφή του νέου έτους και στην 11η του πρωταθλήματος πέφτουν τα φώτα στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με τη σημερινή επανεκκίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και την Α.Ε. Μυλοποτάμου είναι εκείνο που συγκεντρώνει τα βλέμματα, με τις δύο ομάδες να θέλουν εκατέρωθεν τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από τη μια πλευρά η ομάδα της Ιεράπετρας, έχοντας ένα μόλις νέο πρόσωπο στη σύνθεσή της, τον έμπειρο Σεκούμπα Ντιατά, και από την άλλη το συγκρότημα του Μυλοποτάμου, με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τον Γιώργο Κόλτζο στο "τιμόνι", θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στου Ζωγράφου, ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΟΑ θα κοντραριστεί με τον Ηλυσιακό, με την ομάδα του Μανόλη Σουτζή να αναζητεί τη νίκη, προκειμένου να μπορέσει να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο, ο οποίος θα κάνει το ρεπό του. Διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιωάννης Κακρίδης, με βοηθούς τους Γιαννίκο και Τζιλίρη.

Εκ των ων ουκ άνευ αποτελεί το "τρίποντο" για τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος υποδέχεται το Φωστήρα, με τον Δημήτρη Βολονάκη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των "πρασίνων" έχοντας διαδεχθεί τον Μανόλη Πατεμτζή.

Τέλος, στην Κάντανο η Παλαιόχωρα φιλοξενεί το Αιγάλεω, με τους γηπεδούχους να θέλουν την απομάκρυνσή τους από τη διακεκαυμένη ζώνη και τους φιλοξενούμενους να φτάσουν μια ανάσα από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΟΦΙ-ΑΕΜ: Μανδαλενάκης (Σφακιανάκης, Ελευθεράκης)

Ερμής Ζωνιανών-Φωστήρας: Βισκαδούρος (Δασκαλάκης, Παπαδάκης)

Α.Ο. Παλαιόχωρας-Αιγάλεω: Αντιπαριώτης (Μαυρουδής, Τρουλινός)

Ηλυσιακός-ΠΟΑ: Κακρίδης (Γιαννίκος, Τζιλίρης)

Άγιος Ιερόθεος-Κηφισιά: Καλογερόπουλος (Λυμπερόπουλος, Νικολάου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News