Αθλητισμός

Νάστος: Περιμένουμε λύση με… πράξεις!

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν παραμένουν στον ΟΦΗ έδωσαν το 100% στον σημερινό αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ο εκ των αρχηγών Ανέστης Νάστος, με συναισθηματική φόρτιση αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε.

Αρχικά επισήμανε: «Αρχικά θέλω εκ μέρους όλων των παικτών, να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ και να του αφιερώσουμε τη νίκη.

Δε θα σταθώ στο αγωνιστικό, αλλά στους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο γήπεδο, για την αξιοπρέπεια τους. Για το συναίσθημα και την ομάδα. Είπαμε να αγωνιστούμε και ελπίζουμε να γίνει μια προσπάθεια για λύση. Δεν ξέρουμε ποια είναι η επόμενη μέρα για τον ΟΦΗ. Ευελπιστούμε το συντομότερο δυνατόν να υπάρξει κάτι, γιατί δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας. Είμαστε επαγγελματίες, ζούμε από το ποδόσφαιρο και ο καθένας πράττει για τον εαυτό του».

Όσο γιατί προσδοκούν οι παίκτες πρόσθεσε: «Δε γίνεται να μιλάμε για… θαύματα, πρέπει να μιλήσουμε για πράξεις. Υπάρχει χρόνος να δοθεί λύση, αλλά σίγουρα δεν έπρεπε η ομάδα να φτάσει σ' αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς παίκτης, ότι θα είναι στον ΟΦΗ, αν δεν αλλάξει κάτι. Εμείς αγωνιστήκαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κερδίσαμε η ομάδα είναι στην 3η θέση και δεν έχει χαθεί ο στόχος μας».

Σχόλια