Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: Φώτιση, για να βρεθεί λύση!

«Ακούω πάνε καλά τα πράγματα. Θα δούμε», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός

Η κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου, καθώς όπως είναι λογικό ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε περισσότερο στα «καυτά» θέματα της ομάδας.

Αρχικά ανέφερε: «Δε χρειάζεται να πω πολλά πράγματα, για το πώς προετοιμαστήκαμε αυτή την εβδομάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να προετοιμάσω την ομάδα ψυχολογικά και τακτικά. Οι ποδοσφαιριστές είχαν ψυχή και στάθηκαν καλά τακτικά. Προηγηθήκαμε νωρίς με δύο γκολ και στη συνέχεια κάναμε καλή διαχείριση. Οι παίκτες, αυτοί που έχουν απομείνει αξίζουν συγχαρητήρια και είναι πολύ συγκινητικό αυτό που κάνουν. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα. Δυστυχώς έχουμε χάσει 8 παίκτες, αφού καθένας από αυτούς διάλεξε το δρόμο του. Οι δύο τελευταίες απώλειες δεν έπρεπε να γίνουν, γιατί ήταν για λίγα χρήματα. Εγώ προσωπικά θα είμαι εδώ, μέχρι η ομάδα να μπορεί να παίζει. Η σημερινή μέρα να φωτίσει τους ανθρώπους της ομάδας, να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς. Χρειάζεται λογική και το εγώ να μπει κάτω από την ομάδα. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε διαλυθεί νωρίτερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο για την στήριξη».

Για την πληροφόρηση που έχει και το ρόστερ υπογράμμισε: «Όλο αυτό το διάστημα 2-3 έχω καλέσει τους μετόχους να έρθουν κοντά στην ομάδα. Ακούω για συζητήσεις, μαζώξεις, αλλά δεν υπάρχει λύση. Αν το εγώ δεν μπει κάτω από το εμείς, δε θα βρεθεί λύση. Ακούω ότι πάνε καλά τα πράγματα και κάτι θα γίνει. Εμένα με ενδιαφέρει την Δευτέρα να μην έχει χαθεί άλλος παίκτης. Τώρα είναι 20, με 3 τραυματίες και 3 τερματοφύλακες. Πρέπει ότι γίνει να γίνει γρήγορα, ώστε η ομάδα να μην χάσει άλλον παίκτη».

Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε για το ποια θα μπορούσε να είναι τα επόμενα βήματα: «Θεωρητικά αν υπάρξει λύση και η ομάδα έχει φορολογική ενημερότητα, θα μπορούν να ανέβουν κάποια αξιόλογα παιδιά από την Κ20 και να γίνουν προσθήκες. Τον τελευταίο καιρό ο στόχος είναι η ύπαρξη της ομάδας. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτό είναι μακριά από το στόχο της ανόδου. Τους εκλιπαρώ να βρουν λύση, είτε είμαι εγώ, είτε όχι. Εγώ θα είμαι εδώ αν με θέλουν».

Για τις προσφυγές: «Τους βάζεις τα χρήματα και δεν έχουν δικαίωμα προσφυγής. Είναι απλό. Αν ένας παίκτης κάνει προσφυγή, δεν μπορώ με το ζόρι, γιατί και να μείνει μετά θα είναι δύσκολο. Αν οι παίκτες που είναι τώρα μείνουν και υπάρχει φορολογική ενημερότητα, μπορεί να γίνουν κάποιες προσθήκες και να ανέβουν κάποιοι νεαροί από την Κ20».

Κλείνοντας, μίλησε για ένα υποθετικό «καλό σενάριο: «Δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει ψηλούς στόχους, αλλά πρέπει να βλέπουμε ρεαλιστικά τα δεδομένα. Έχω πει, ότι οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και είναι το 50% του στόχου. Επαναλαμβάνω ότι το καλό σενάριο είναι να παραμείνουν όσοι παίκτες είναι και να προσπαθήσουμε να πάμε όσο γίνεται καλύτερα».

Σχόλια