Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ... είδε φως στο γήπεδο, 3-0 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

Χατ τρικ του Μάνου-Αποθέωση των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν...

Επτάψυχος αποδείχτηκε σήμερα ο ΟΦΗ! Κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα και στη συνέχεια καλή διαχείριση του αγώνα, παρά τα πολλά προβλήματα κέρδισε με το ευρύ 3-0 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο Γεντί Κουλέ! Μάλιστα στο τέλος οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν αποθεώθηκαν από τον κόσμο που αναγνώρισε την προσπάθειά τους!

Με γκολ του Μάνου στο 6ο και στο 8ο λεπτό Ο ΟΦΗ προηγηθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος έχοντας σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη...

Η χανιώτικη ομάδα ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος το ματς και είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο οι παίκτες του Παπαδόπουλου ένιωθαν ασφαλείς!

Ο ΟΦΗ είχε τις δικές του καλές στιγμές επίσης, προειδοποίησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μάνου στο 86΄και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης έφτασε στο χατ-τρικ για το τελικό 3-0 στο 89΄παιρνοντας το "ριμπάουντ" και πλασάροντας από κοντά...

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Πάγκαλος (Λασιθίου), Νιδριώτης (Αθηνών). 4ος: Αντωνίου (Αθηνών).

OΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Μάνος, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης, Λεό, Ντάγκρας.

Σχόλια