default-image

18αδα για τον ΟΦΗ, με Μονιάκη και Περογαμβράκη!

Ποδόσφαιρο
18αδα για τον ΟΦΗ, με Μονιάκη και Περογαμβράκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών είναι 16, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπλήρωσε 18αδα με τους Μονιάκη και Περογαμβράκη που συμμετέχουν για ψυχολογικούς λόγους.

Οι δύο Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές και αρχηγοί της ομάδας δεν μπορούν να αγωνιστούν, καθώς προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, όμως θα στηρίξουν τους συμπαίκτες τους.

Ο προπονητής του ΟΦΗ επέλεξε λοιπόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες από το αποδεκατισμένο ρόστερ, λόγω προσφυγών και τραυματισμών.

Συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι: Στρέζος, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Λεάλ, Οικονόμου και οι παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή (Ορτέγκα, Μάρτος, Χαντί, Όγκμποε), αλλά και ο Ρούσσος που έχει αποχωρήσει.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζιαμπάρης έχει ξεκινήσει επίσης νομική διαδικασία για τα δεδουλευμένα, όμως μιλώντας με το Νίκο Παπαδόπουλου έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας για το ματς αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News