default-image

"Κατεβαίνουν" στο ματς όσοι παίκτες του ΟΦΗ απέμειναν

Ποδόσφαιρο
"Κατεβαίνουν" στο ματς όσοι παίκτες του ΟΦΗ απέμειναν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ εκπέμπει… σήμα κινδύνου για την επιβίωση του, με τα δεδομένα να αλλάζουν από ώρα σε ώρα, αλλά την κατάσταση να είναι οριακή.

Η προσπάθεια να σωθεί η όποια ελπίδα και τα προσχήματα, γίνεται από παράγοντες που είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες που έχουν απομείνει.

Η σημερινή τελευταία προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό έγινε κανονικά, με τους παίκτες να εκφράζουν την πρόθεση να «κατέβουν» κανονικά στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής.

Ψυχολογική στήριξη από φιλάθλους

Αυτό προέκυψε από τη συζήτηση με τον προπονητή, ενώ το παρών στο ΒΑΚ έδωσαν και κάποιοι φίλαθλοι που εξέφρασαν τη στήριξη τους στους εναπομείναντες.

Πληροφορίες λένε ότι στους παίκτες ειπώθηκε, ότι κανένας δεν μένει με το… ζόρι και θα λειτουργήσουν ο καθένας με τη θέληση τους.

Όλοι επισήμαναν ότι θα αγωνιστούν αύριο, ακόμη και ο Νίκος Ζιαμπάρης, παρόλο που έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι εκτός ΟΦΗ.

Σε ότι αφορά τον Όγκμποε, οι άνθρωποι της ομάδας ήταν σε συζητήσεις μαζί του, για το ενδεχόμενο να ανατραπούν τα δεδομένα και να κάνει μερικές ημέρες υπομονή.

Όπως και να χει, η αγωνία παραμένει για την επιβίωση της ομάδας από Δευτέρα και ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Υπάρχουν σενάρια για διοίκηση πρωτοδικείου, που θα έχει μεταβατικό ρόλο, όμως κανείς πλέον δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν υπάρχει πλάνο για το αύριο της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News