Στο… κόκκινο η αγωνία για την επιβίωση του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στο… κόκκινο η αγωνία για την επιβίωση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για ακόμα μια ημέρα επικρατεί στον ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση και συνεπώς στον… αέρα ακόμα και συνολικά για το μέλλον της.

Οι ποδοσφαιριστές της δείχνουν πως έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και στη σημερινή προπόνηση θα εξαρτηθεί εν πολλοίς το μέλλον του ΟΦΗ, αν και όλα δείχνουν ότι η κατάσταση φτάνει στο σημείο... μηδέν αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί ποδοσφαιριστές πολύ δύσκολα πλέον θα παραμείνουν.

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές, αφού σύμφωνα με κάποιες πηγές, από τη στάση των ποδοσφαιριστών, μετά τη συζήτηση με την τεχνική ηγεσία θα κριθούν πάρα πολλά για το αύριο της ομάδας.

Σιώπης,  Κουσκουνάς (ο οποίος τελικά έμεινε ελεύθερος), Χαντί, Ορτέγκα και Μάρτος, έχουν ακολουθήσει ήδη τη δικαστική οδό, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τον ίδιο δρόμο ετοιμάζονται εντός της ημέρας να ακολουθήσουν κι άλλοι, κάτι που θα μειώσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό γιγαντώνει τον κίνδυνο για την επιβίωση της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News