default-image

Επέστρεψε ο Λεάλ, η ΠΑΕ για την προσφυγή Χαντί

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε ο Λεάλ, η ΠΑΕ για την προσφυγή Χαντί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσπάθεια συνεχίζεται στο εσωτερικό του ΟΦΗ, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον κυκεώνα των προβλημάτων και στο βαθμό που είναι δυνατόν να επανέλθει η ηρεμία.

Οι ποδοσφαιριστές είναι στην αναμονή για να λάβουν αύριο ένα μέρος των οφειλομένων, κάτι που θα μειώσει τον κίνδυνο για προσφυγές.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπαθήσει όσο γίνεται να επικεντρώσει την προσοχή στον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με την προετοιμασία να συνεχίζεται σήμερα.

Το παρών έδωσε και ο Σέρχιο Λεάλ που επέστρεψε στο Ηράκλειο, όμως συνεχίζει θεραπεία λόγω τραυματισμού και δεν είναι διαθέσιμος για το προσεχές παιχνίδι.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση, ενώ η ΠΑΕ με επίσημη ενημέρωση αναφέρθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε ο Άγγελος Χαντί.

Αναλυτικά: «Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αγγελος Χαντί, ο οποίος έκανε προσφυγή για τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι ήδη σε επαφή μαζί του και το θέμα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Ο Χαντί έχει κληθεί ξανά από στην Εθνική ομάδα της Ιορδανίας, για υποχρεώσεις της και θα αναχωρήσει τις επόμενες μέρες, κάτι που ήταν ήδη γνωστό και ο αγωνιστικός σχεδιασμός γινόταν χωρίς αυτόν, μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News