Τέλος ο Μπατσάνιν, στην Εθνική ο Φουάσης

Αθλητισμός
Τέλος ο Μπατσάνιν, στην Εθνική ο Φουάσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Μάρκο Μπατσάνιν, τη στιγμή που ο Αντώνης Φουάσης κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων από τον Αντώνη Νικοπολίδη για τις αναμετρήσεις με τη Σλοβακία στις 9 και 11 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο λόγος για τον Αντώνη Φουάση, που βρίσκεται στις επιλογές του κ. Νικοπολίδη για τους φιλικούς αγώνες με τη Σλοβακία, που θα γίνουν στις 9 και 11 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Ενεργό μέλος της Εθνικής Ελπίδων που διεκδικεί την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θυμίζουμε ότι είναι ο Μανώλης Σάλιακας, ενώ πρόσφατα τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος φόρεσε σε φιλικό στο Κατάρ ο Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης. Για το ίδιο φιλικό είχε κληθεί και ο Γιώργος Ξύδας, αλλά λόγω τραυματισμού δεν έδωσε το "παρών"».

Η ανακοίνωση αποχώρησης του Μπατσάνιν: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Μπατσάνιν. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News