default-image

Πετρόπουλος ο επόμενος στον Πλατανιά

Αθλητισμός
Πετρόπουλος ο επόμενος στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του Πλατανιά πρέπει να λογίζεται ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα των Χανίων για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι. Ανακοινώνεται πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο υψηλόσωμος επιθετικός.

Ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας ούτως ώστε να βρίσκεται το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μανουέλ Ρόκα, ενώ να σημειωθεί πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Super League από το 2015, όταν και είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Καλλονής.

Το περασμένο καλοκαίρι ο υψηλόσωμος επιθετικός αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας με την οποία είχε 5 εμφανίσεις και πριν από λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Στην καριέρα του ο Αντώνης Πετρόπουλος έχει περάσει από ουκ ολίγες ομάδες, με σημαντικότερο βήμα στην καριέρα του αυτό με τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε την περίοδο 2007-2012 μετρώντας 51 εμφανίσεις και 12 τέρματα. Μεταξύ άλλων ο ίδιος πέρασε από ΟΦΗ, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Μπάρι, Κερατσίνι, ενώ να σημειωθεί πως ξεκίνησε την καριέρα του από το Αιγάλεω.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News