Αθλητισμός

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Ευγένιο Γκέραρντ (photos)

Στην αγαπημένη του Ελιά, τον τόπο όπου αποτελούσε την μόνιμη κατοικία του τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια, θα αναπαύετε πλέον ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Στην αγαπημένη του Ελιά, τον τόπο όπου αποτελούσε την μόνιμη κατοικία του τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια, θα αναπαύετε πλέον ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Από χθες στο σπίτι του βρέθηκε πλήθος κόσμου. Συγγενείς, φίλοι, φίλαθλοι, πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκης έχουν αποτίσει  φόρο τιμής στην σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΓΚΕΡΑΡΝΤ (PHOTOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ - VIDEO

Στην Ελιά έχουν καταφθάσει «παιδιά και φίλοι» του Ευγένιου Γκέραρντ για να παραβρευθούν στο τελευταίο αντίο.

?

?

?

?

?

?

?

Μεταξύ αυτών που έφτασαν από νωρίς στο σπίτι του και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που είχε επισκεφτεί τον Ολλανδό και πρόσφατα όταν είχε παραβρεθεί στο camp «Gerards- Papadakis».

?

?

Όλα τα "παιδιά και οι φίλοι" του είναι εκεί. Ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Γιάννης Σαμαράς, ο Νίκκι Παπαβασιλείου, ο Νίκος Νιόπλιας, ο Γιώργος Βλαστός, ο Μύρως Σηφάκης, ο Μίλτος Ανδρεανίδης, Παύλος Αδάμος, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και πόσοι άλλοι και βέβαια εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς ποδοσφαιριστών... Στενοί του συνεργάτες κατά την 15ετή παρουσία του στον ΟΦΗ. Στην εξόδιο ακουθία βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης και πολλοί φορείς...  

 Η σωρός του Ολλανδού τεχνικού, σκεπασμένη με την σημαία του ΟΦΗ, έχει μεταφερθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι του και ψάλεται αυτή την ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία.

?

?

?

Τη σωρό μετέφεραν ο Ηλίας Πουρσανίδης που είχε την έμπνευση του σπουδαίου φιλικού που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο "Γεντί Κουλέ", ο Μανώλης Πατεμτζής και τα παιδιά της συζύγου του Κατερίνας, ο Μηνάς με το Μάνο Παπαδάκη.

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι φίλοι του Ολλανδού τεχνικού για το πρόσωπο του στο βιβλίο συλλυπητηρίων.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου, Μαρία Αγαπάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια