Καζανάκης: Η ομάδα παραπαίει, δύσκολο το σταυροδρόμι

Αθλητισμός
Καζανάκης: Η ομάδα παραπαίει, δύσκολο το σταυροδρόμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συναίσθημα και αγωνία για το αύριο του ΟΦΗ μίλησε ο Κώστας Καζανάκης στο Ράδιο 98,4, στο περιθώριο των αναφορών του για το μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι οι μέτοχοι πρέπει να δουν τον ΟΦΗ σαν ένα κομμάτι της ζωής τους και τους παρότρυνε να την κρατήσουν μέσα στην καρδιά τους. Πρόσθεσε ακόμη ότι θα είναι έγκλημα να... αυτοκαταστραφεί η ομάδα και πρέπει να βρεθεί εκεί που αξίζει.

Αναλυτικά ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε: «Για το αύριο έχω να πω πως όντως η ομάδα παραπαίει, είναι σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι, και οι άνθρωποι που την έχουν στα χέρια τους δεν έχουν καταλάβει ακόμα την αξία της ομάδας και την ιστορία της. Τους εύχομαι την ομάδα που έχουν στα χέρια τους να τη δουν σαν ένα κομμάτι από τη ζωή τους, γιατί μόνο έτσι θα φτάσει εκεί που πρέπει να πάει και να παραμείνει εκεί. Θα είναι έγκλημα να "σκοτωθεί" στα χέρια Κρητικών ανθρώπων που αγάπησαν και αγαπούν, πιστεύω, την ομάδα.

Η ομάδα πρέπει να σωθεί. Είναι ντροπή να αυτοκαταστραφεί σε χέρια Κρητικών ανθρώπων. Τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί σε δύσκολες στιγμές βοήθησαν την ομάδα, αλλά θα τους παρακαλέσω και θα τους παροτρύνω: Κρατήστε την ομάδα μέσα στην καρδιά σας. Αυτή η ομάδα είναι η καρδιά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News