Αθλητισμός

Παπυράκης και Φυργάδης αποχαιρετούν τον πιο καλό τους φίλο

Ιδιαίτερη η σχέση φροντιστή και φυσικοθεραπευτή με τον Ευγένιο Γκέραρντ...

Δυο προσωπικοί φίλοι του Ευγένιου Γκέραρντ, και όχι απλά συνεργάτες, ο Δημήτρης Παπυράκης και ο Απόστολος Φυργάδης, μίλησαν απόψε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV για τον δικό τους άνθρωπο. Έναν άνθρωπο με τον οποίο είχαν ιδιαίτερη σχέση από την πρώτη ημέρα που ο Ολλανδός βρέθηκε στην Κρήτη για τον ΟΦΗ...

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Δημήτρης Παπυράκης: «Οι στιγμές είναι δύσκολες. Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος, γιατί έφυγε κυρίως ένας καλός άνθρωπος. Ήμασταν πάντα μαζί και μου χει κάνει μεγάλη εντύπωση, πόσο αγαπούσε τους ανθρώπους. Δεν είχε πει ποτέ κακό λόγο για κανέναν. Αγαπούσε την Κρήτη και ήταν πραγματικά Έλληνας. Θυμάμαι ήμασταν προετοιμασία στο εξωτερικό και μου έλεγε πότε θα έρθει η ώρα να επιστρέψουμε στην πατρίδα μας. Τα επιτεύγματα του με αυτή την ομάδα δε θα ξαναγίνουν. Έκανε τον ΟΦΗ πολύ μεγάλο».

Απόστολος Φυργάδης: «Εκτός από το κομμάτι του ποδοσφαίρου πρόσφερε και στην κοινωνία. Αυτό είχε να κάνει με την συμπεριφορά του και το βίο του γενικότερα. Ευθύς και έντιμος άνθρωπος, η σκέψη του ήταν και ο λόγος του. Ο ΟΦΗ είχε και δύσκολες στιγμές, αλλά είχε ένα μοναδικό τρόπο να αλλάζει το κλίμα. Επίσης, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για αυτό που του συνέβη».

Σχόλια