Αθλητισμός

Τα συλλυπητήρια του Ηροδότου για Γκέραρντ

"Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ένας σπουδαίος προπονητής και πάνω από όλα άνθρωπος, τίμησε το κρητικό ποδόσφαιρο και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο" αναφέρει ο Ηρόδοτος

Την βαθιά της θλίψη εξέφρασε με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Ηροδότου για τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ...

«Η Διοίκηση, το ποδοσφαιρικό και τεχνικό team και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του εμβληματικού Ευγένιου Γκέραρντ. Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ένας σπουδαίος προπονητής και πάνω από όλα άνθρωπος, τίμησε το κρητικό ποδόσφαιρο και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου πρόσφερε σε αυτό διαχρονικά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν κανονικά, ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, εκτός από τον Προβυδάκη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Την προσεχή Κυριακή(07/01) ο Ηρόδοτος έχει ρεπό στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής για την 11η αγωνιστική, το οποίο ενδεχομένως να καλυφθεί με κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Σχόλια