Αθλητισμός

Δείτε στην Κρήτη TV την εκπομπή στη μνήμη Γκέραρντ!

Η τελευταία του συνέντευξη στη Μικτή Ζώνη με καλεσμένους του Στέλιου Μαλτεζάκη τον Ολλανδό, τον Σώτο Παιδάκη και Μανόλη Δανδουλάκη!

Δείτε απόψε (Τετάρτη 3/1/2018) στις 23:30 από την Κρήτη TV στη μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ, σε επανάληψη την τελευταία του συνέντευξη σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, όπως καταγράφηκε στις 24 Μαρτίου 2014 από την Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV.

Μεγάλες αλήθειες από την ιστορική εποχή του ΟΦΗ, με καλεσμένους του Στέλιου Μαλτεζάκη, μαζί με τον Γκέραρντ, τους έμπειρους δημοσιογράφους Σώτο Παιδάκη και Μανόλη Δανδουλάκη, να αναδεικνύουν σημαντικές πτυχές.

Η παρουσία του Ευγένιου Γκέραρντ και των συναδέλφων, σκόρπισε συγκίνηση και μαζί αναδείκνυε τον πλούτο καθαρών και δημιουργικών διαδρομών στο χώρο του αθλητισμού μας.

Όλοι τους κι ο καθένας χωριστά, είναι μια ιστορία του ποδοσφαίρου, απηχώντας τις κοινωνικές περιόδους του Ηρακλείου, μέσα από τα ευρωπαϊκά επιτεύγματα του ΟΦΗ.

Αφήσαμε τις μνήμες να κινηθούν ελεύθερα. Από μόνες τους, άλλωστε, μπορούσαν να πουν πολλά ως μηνύματα στο σήμερα.

Θέλαμε τον «Ολλανδό» να κάθεται αμέριμνος στο πλατό, χωρίς την παραμικρή πίεση ερωτημάτων που έτσι κι αλλιώς έχουν απαντηθεί και που στην πλειοψηφία τους, είναι αυτονόητες ενότητες. Θέλαμε να χαρεί μέσα στο χρόνο, μαζί με μας και το κοινό που παρακολουθούσε και εκφράσθηκε με ισχυρά σχόλια στα social media και στις συζητήσεις την επομένη στα στέκια.

Σπουδαία επίσης η εμφάνιση των αθλητικών συντακτών του Ηρακλείου που μίλησαν στην εκπομπή, για τον Ευγένιο Γκέραρντ και όσα έζησαν μαζί του μέσα από το ρεπορτάζ της εποχής: Κώστας Βεζυράκης, Γιάννης Στρατάκης, Κώστας Βασιλάκης, Στέλιος Κατεργιαννάκης, Γιώργος Γιαλυτάκης, Νίκος Παπαδάκης, Αντώνης Παπουτσάκης, Νίκος Μαρκάκης, Μανόλης Χρονάκης…

Σχόλια