Αθλητισμός

Οι στίχοι που έγιναν τραγούδι στα βαφτίσια του Γκεραρντάκη!

Η αξέχαστη βραδιά των δημοσιογράφων που κάλυπταν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ για να τιμήσουν πρώτη φορά τον Ευγένιο Γκέραρντ, αναγνωρίζοντας ενεργά την αξία του, έγινε το 1990 στο πιάνο ρεστοράν «Κονάκι», όπου του παραδόθηκε μια χρυσή καδένα ως ενθύμιο, ενώ προχώρησαν και…  στα βαφτίσια του ως Κρητικό, με νονό τον Σώτο Παιδάκη που τον προσφώνησε Γκεραρντάκη!  

Ο Ολλανδός απόλαυσε τη βραδιά με πολύ κέφι και απογειώθηκε όταν η Σούλα Μαλτεζάκη με τη συνοδεία του αξέχαστου βραβευμένου μαέστρου Γιώργου Παπαδάκη, τραγούδησε με τον συνάδελφο Νίκο Παπαδάκη το τραγούδι τους στίχους του οποίου έγραψε ο ίδιος πάνω σε μουσική Μηλιώκα, από το σουξέ της εποχής «Ροζ».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΚΡΗΤΗ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΓΚΕΡΑΡΝΤ

Αυτοί είναι οι στίχοι που ξεσήκωσαν τον ενθουσιασμό, κάνοντας τον Γκέραρντ να τραγουδά στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ως μικρόφωνο… τη γραβάτα του:

«Πάντα ονειρευόμουνα πρωτάθλημα να πάρω».
-Όλοι αυτό θα θέλαμε φίλε μας Ολλανδέ.
«Να ήμουνα πρωταθλητής τους κάτω να κοιτάω».
-Άσε μην κάνεις όνειρα που ίσως δεν βγουν ποτέ.

(Κάτι άλλαξε κάτι άλλαξε τα σχέδια σου πρόσεξε. Τα σχέδια σου φτιάξε να κάνεις την επίθεση να πετυχαίνει γκολ… να κάνεις την επίθεση να πετυχαίνει γκολ).

«Ήθελα στην ομάδα μου να έχω το Μαραντόνα».
-Πες μας τι θα τον έκανες κι εκείνο τον κοντό.
«Τρείς πόντους θα μου έφερνε σε κάθε μας αγώνα».
-Άφησε πια τα όνειρα Ελλάδα είν' εδώ.

(Κάτι άλλαξε κάτι άλλαξε τα σχέδια σου πρόσεξε. Τα σχέδια σου φτιάξε να κάνεις την επίθεση να πετυχαίνει γκολ… να κάνεις την επίθεση να πετυχαίνει γκολ).

-Στον ΟΦΗ την ομάδα μας της Κρήτης το καμάρι, ήθελα με το τέλειωμα να κάνω μια ευχή, πάντα να παίζει δυνατά το κύπελλο να πάρει, και την επόμενη χρονιά πρωταθλητής να βγει.

  • Στη φωτογραφία ο Γκέραρντ πανευτυχής με τον Νίκο Παπαδάκη και τη Σούλα Μαλτεζάκη να του τραγουδούν, υπό τους ήχους του πιάνου. Πίσω τους ο γνωστός καλλιτέχνης Μάνος Νικολουδάκης, απολαμβάνει τη σπουδαία στιγμή!

Μικρές Μεγάλες Στιγμές!

Σχόλια