Λεπτές ισορροπίες στον ΟΦΗ, αύριο η καθοριστική μέρα

Ποδόσφαιρο
Λεπτές ισορροπίες στον ΟΦΗ, αύριο η καθοριστική μέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αβεβαιότητα που υπάρχει στον ΟΦΗ, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της ομάδας και η αυριανή μέρα είναι καθοριστική.

Η «θηλιά» έχει σφίξει με επίκεντρο φυσικά το οικονομικά και είναι πιθανό όλα να κριθούν αύριο.

Σήμερα έχουν γίνει διαδοχικές συσκέψεις, ενώ ο Φώτης Τσάλος είχε συζητήσεις με κάποιους μετόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος προτίθεται να προχωρήσει σε καταβολή χρημάτων για τις οφειλές, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές αναζητούν λύση και σε δεύτερο χρόνο θα ξεκαθαρίσει, τι πρόκειται να συμβεί με τα χρήματα που θα δοθούν, ανάλογα και με τις διοικητικές εξελίξεις.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους είναι στην αναμονή και αναλόγως θα καθορίσουν τη στάση τους, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν εκφράσει διάθεση αποχώρησης.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει λιτά: "Δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη (2/1/20180 το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η απόφαση ανήκει στους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς δεν έλαβαν μέρος των οφειλόμενων χρημάτων, με βάση την ενημέρωση που είχαν από τους μετόχους.Ετσι, οι παίκτες αποφάσισαν να μην γίνει η προπόνηση.

Γίνεται προσπάθεια το θέμα να επιλυθεί την Τετάρτη (3/1) και η ομάδα να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά /Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο (6/1) στο Γεντί Κουλέ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News