Αθλητισμός

Λύγισαν στην Κρήτη TV Καζανάκης και Παπαβασιλείου (video)

Σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο της Κρήτη TV ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκκι Παπαβασιλείου.

Σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο της Κρήτη TV ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκκι Παπαβασιλείου.

Τόσο ο στενός του συνεργάτης επί 15ετίας όσο και ο ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε υπό την καθοδήγηση του Ολλανδού τεχνικού θυμήθηκαν αρκετές στιγμές από την κοινή τους πορεία.

Ο έμπειρος παράγοντας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εργατικότητα του Ευγένιου Γκέραρντ και την αγάπη του για τον ΟΦΗ και την Κρήτη, κάτι που επιβεβαιώθηκε άλλωστε από την απόφαση του να … γίνει κρητικός και να παραμείνει για πάντα στην αγαπημένη του Ελιά. «Το νησί του χρωστάει πολλά. Έγινε γνήσιος Κρητικός και πάντα έλεγε καλά λόγια για το νησί», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καζανάκης που όταν του ζητήθηκε να χαρακτηρίσει με τρεις λέξεις τον μίστερ, είπε: «Άνθρωπος, άνθρωπος, άνθρωπος…».

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου είπε ότι χρωστάει τα πάντα στον Γκέραρντ αφού ήταν αυτός που τον διαμόρφωσε ποδοσφαιρικά, μιας και ήρθε στον ΟΦΗ πριν ακόμη γίνει 18 χρονών. Θυμήθηκε διάφορα περιστατικά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα του Ηρακλείου, χαρακτηρίζοντας τον «δάσκαλο»!

Στην πορεία της συζήτησης πάντως και ενώ μιλούσαν οι δύο άνδρες για τον Ευγένειο Γκέραρντ…  «έσπασαν», χωρίς να μπορούν να κρύψουν την φόρτιση τους!

«Το πνεύμα, η φυσιογνωμία, η προσωπικότητα, οι συμβολές του θα είναι πάντα μαζί μας…», είπε ο Νίκκι Παπαβασιλείου που δεν κατάφερε να συνεχίσει…

 «Στην οικογένεια του , στην Κατερίνα και τα παιδιά, θα πω ότι αυτός ο  άνθρωπος έκανε την τιμή στην Κρήτη να γίνει κρητικός και δεν θα πρέπει να ξεχαστεί εύκολα… Συλλυπητήρια στην οικογένεια και εύχομαι να τον θυμούνται πάντα. Μας έδωσε κάτι παραπάνω από την ίδια τη ζωή μας. Καλό ταξίδι…», είπε με δυσκολία ο Κώστας Καζανάκης.

Δείτε το σχετικό σημείο με την συγκινησιακή φόρτιση των κ.κ. Καζανάκη και Παπαβασιλείου:

Σχόλια