Αθλητισμός

Συνεχείς οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων

Συνεχείς είναι οι ανακοινώσεις των ομάδων για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ. Σύσσωμες οι ομάδες εκφράζουν την λύπη τους για τον χαμό της σπουδαίας αυτής ποδοσφαιρικής προσωπικότητας που πρόσφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνεχείς είναι οι ανακοινώσεις των ομάδων για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ. Σύσσωμες οι ομάδες εκφράζουν την λύπη τους για τον χαμό της σπουδαίας αυτής ποδοσφαιρικής προσωπικότητας που πρόσφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ για το χαμό του.Ο Ευγένιος Γκέραρντ τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόσφερε σε αυτό διαχρονικά».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ:  «Η Διοίκηση, το ποδοσφαιρικό και τεχνικό team και σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, εκφράζουν τα βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του εμβληματικού Ευγένιου Γκέραρντ που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος "ταξίδεψε" για την γειτονιά των αγγέλων σκορπίζοντας θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την οικογένεια του ΟΦΗ στον οποίο πρόσφερε τα μέγιστα, αλλά και στην μεγάλη "κοκκινόμαυρη" οικογένεια, της οποίας διετέλεσε μέλος της πριν λίγα χρόνια. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του Ευγένιου Γκέραρντ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του Ευγένιου Γκέραρντ, αλλά και της ευρύτερης οικογένειας του ΟΦΗ. Ο Ευγένιος Γκέραρντ αποτέλεσε εμβληματική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη του ποδοσφαίρου της περιφέρειας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Ευγένιος Γκέραρντ αποτέλεσε για πολλά χρόνια άνθρωπο-κόσμημα του ποδοσφαίρου μας. Καλό ταξίδι».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος με όσα προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προσωπικότητα και το ήθος του κέρδισε την καθολική αποδοχή και αναγνώριση».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ: «Το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ηρακλή με θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ που διετέλεσε προπονητής της Ομάδας μας (2002-2004) και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ: "Καλό παράδεισο Δάσκαλε...το όνομα σου θα είναι για πάντα γραμμένο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Σε ευχαριστούμε για όλα. Αιωνία σου η μνήμη".

Σχόλια