Αθλητισμός

Η έλευση Παπαματθαιάκη δρομολογεί τις εξελίξεις

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει ο Μανώλης Παπαματθαιάκης από το Βέλγιο, στο οποίο βρέθηκε τις ημέρες των εορτών, και στον Ηρόδοτο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, δρομολογώντας παράλληλα και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει ο Μανώλης Παπαματθαιάκης από το Βέλγιο, στο οποίο βρέθηκε τις ημέρες των εορτών, και στον Ηρόδοτο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, δρομολογώντας παράλληλα και τα μεταγραφικά ζητήματα. Τη λύση του Αλέξανδρου Ζαφείρη έψαξε η διοίκηση, με τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να μη βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» θέλουν να συνεχίζουν να τη βλέπουν εκεί και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου η διοίκηση, σε συνεργασία πάντα με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, είναι διατεθειμένη να βοηθήσει μεταγραφικά την ομάδα προκειμένου να μπορέσει στο φινάλε να στεφθεί πρωταθλήτρια του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι μεταγραφικοί στόχοι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, καθώς η επιστροφή του τεχνικού του Ηροδότου αναμένεται να θέσει επί τάπητος το σχεδιασμό, ωστόσο η ομάδα δείχνει να χρειάζεται ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή της, καθώς και στα άκρα αυτής. Το πρώτο όνομα που βρέθηκε ψηλά στο μεταγραφικό κάδρο ήταν αυτό του Αλέξανδρου Ζαφείρη, ο οποίος όμως δε δείχνει… ζεστός να επιστρέψει στον Ηρόδοτο.

Πέρα όμως από τις προσθήκες αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ήδη υπάρχον ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, να χωρίζουν τους δρόμους τους με τους «κυανόλευκους». Οι Μπιλτσάρι, Καργκιόζι και Παρθενιάδης είναι μερικοί απ' εκείνους που ενδέχεται να αποχωρήσουν καθώς ο χρόνος συμμετοχής τους είναι ελάχιστος στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχουν πείσει τον Μανώλη Παπαματθαιάκη πως θα μπορέσουν να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα, συζήτηση για το μέλλον του στην ομάδα αναμένεται να έχει ο Χρήστος Κασαπάκης με τον τεχνικό και τη διοίκηση. Ο ποδοσφαιριστής έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς από την αρχή της περιόδου, οι οποίοι δεν τον αφήνουν να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο οι ιθύνοντες της των «κυανόλευκων» πιστεύουν στις δυνατότητες του και οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες.

Στα αγωνιστικά να υπενθυμίσουμε πως την προσεχή Κυριακή (07/01) ο Ηρόδοτος έχει το ρεπό του στο πρωτάθλημα, το οποίο ενδεχομένως να καλυφθεί με κάποιο φιλικό προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να διατηρήσουν το ρυθμό τους.

Σχόλια