Αθλητισμός

Επέστρεψαν Γιαλυτάκης, Χατζηανδρέου στον ΠΟΑ

Με το… δεξί μπήκε ο χρόνος στον ΠΟΑ με τον Μανώλη Σουτζή να βλέπει τον Γιαλυτάκη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα και παράλληλα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Με το… δεξί μπήκε ο χρόνος στον ΠΟΑ με τον Μανώλη Σουτζή να βλέπει τον Γιαλυτάκη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα και παράλληλα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό για την 11η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Τόσο ο Γιαλυτάκης, όσο και ο Χατζηανδρέου προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και όπως είναι αναμενόμενο θα βρίσκονται στα πλάνα του Μανώλη Σουτζή για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Εκεί, οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο, εκμεταλλευόμενοι και το ρεπό της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, στο στρατόπεδο της ομάδας βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή και θα είναι μια έμπειρη λύση που θα βοηθήσει άμεσα το συγκρότημα του Ατσαλένιου.

Ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο στο μεταγραφικό κάδρο των ανθρώπων της ομάδας έχουν μπει λύσεις εγνωσμένης αξίας που θα μπορέσουν να δώσουν την ποιότητα που χρειάζονται οι «πράσινοι», προκειμένου στο φινάλε να πετύχουν τους στόχους της χρονιάς.

Σχόλια