Αθλητισμός

Aισιόδοξα νέα για τον ΟΦΗ

Επέστρεψαν Χαντί-Κουτσιανικούλης και προσπάθειες για Ορτέγκα, Μάρτος και Λεάλ - Πάτησε ξανά γήπεδο και προπονήθηκε με μπάλα ο Περογαμβράκης

Αισιόδοξα νέα είχε η προπόνηση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31/12) στον ΟΦΗ. Ο Αγγελος Χαντί και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


Να σημειωθεί, ότι με προσπάθειες  μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, υπάρχει ήδη επικοινωνία με τους Μάρτος, Ορτέγκα και Λεάλ, προκειμένου και αυτοί τις επόμενες μέρες να επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΟΦΗ και να είναι στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο 6/1 στο Γεντί Κουλέ.


Οι επαφές  μετόχων της ΠΑΕ με τους παίκτες, προκειμένου να κάνουν μερικές μέρες υπομονή και να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, συνεχίζονται, με στόχο, ο ΟΦΗ να συνεχίσει ενωμένος την φετινή του προσπάθεια.


Μια ακόμη ευχάριστη είδηση των προπονήσεων του ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες, είναι η παρουσία του Αλέξη Περογαμβράκη στο γήπεδο, για προπόνηση με μπάλα!


Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, καθώς πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ωστόσο μετά από 4 μήνες προσεκτικής αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, ξεκίνησε στατικές προπονήσεις με μπάλα στο γήπεδο, με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Κώστα Παππά.


Η όψη του «Πέρο» ξανά στο γήπεδο, σκόρπισε σε όλους χαρά, αλλά ανέβασε και την ψυχολογία του αρχηγού, ο οποίος στο ξεκίνημα του 2018 θα μπεί στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην δράση.


Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Αλέξης Περογαμβράκης περίπου στα μέσα του Φεβρουαρίου, θα είναι έτοιμος, να βοηθήσει τον ΟΦΗ, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η επιστροφή του αρχηγού, είναι σίγουρο ότι θα δώσει πολύτιμες επιθετικές λύσεις στην ομάδα μας.

Σχόλια