default-image

Πήρε Ντιατά ο ΟΦΙ

Αθλητισμός
Πήρε Ντιατά ο ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο, πραγματοποίησε ο ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Σεκούμπα Ντιατά.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στα Τρίκαλα, απ΄ όπου κι έμεινε ελεύθερος, έχοντας αγωνιστεί σε μόλις δύο αγώνες έναν για το πρωτάθλημα και έναν για το Κυπέλλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΙ είναι πλέον ο SECUBA DIATTA. Σήμερα παραμονής πρωτοχρονιάς έφθασε στην Ιεράπετρα , με σκοπό να ενισχύσει τον ΟΦΙ σε μιά θέση που "πονάει" η ομάδα μας. Σε αυτήν του σέντερ-φορ.

Ο 25χρονος Σενελεγάζος , με 1,86 ύψος , είναι επιθετικός ολκής , ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην football leage σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα ενώ από το το 2012 έως το 2015 αγωνιζόταν σε ομάδες της superleage της Βοσνίας-Εργεζοβίνης (Saragevo , Zeljeznican και Gracanica).

Στην επιλογή του παίκτη αυτού κατέληξε το Δ.Σ. μετά από επίπονη προσπάθεια αναζήτησης ,ενώ σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλου , εντός των επομένων δύο ημερών θα ανακοινωθεί ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον παίκτη να υπογράφει στον ΟΦΙ παραουσία του προέδου , και αμέσως μετά να προπονείται στο Βουζουνεράκειο. Ολα αυτά σήμερα Κυριακή πρωί 31-12-2017 , παραμονή Πρωτοχρονιάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News