Αθλητισμός

Βετούλας: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα»

Η ομάδα του Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει μια σημανιτκή νίκη (83-73) απέναντι στην Κύμη και ο Νίκος Βετούλας μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να ήταν καθώς οι κρητικοί έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Η ομάδα του Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει μια σημανιτκή νίκη (83-73) απέναντι στην Κύμη και ο Νίκος Βετούλας μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να ήταν καθώς οι κρητικοί έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός: «Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε. Σίγουρα όπως είπε και ο Γιάννης Καστρίτης για τον χαμό του πατέρα του κόουτς Σερέλη είναι πολύ σημαντικό. Συλλυπητήρια και από μένα αλλά και από όλη την ομάδα του Ρεθύμνου.

Θεωρώ ότι το πρόβλημά μας ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ. Όταν διεκδικούνται 46 ριμπάουντ κάτω από την ρακέτα μας έχουμε 23 αμυντικά εμείς, 23 επιθετικά εκείνοι, σίγουρα έχουν την ικανότητα αλλά και εμείς είχαμε πολύ αργές αντιδράσεις ιδιαίτερα στο τέλος.

Και πριν το παιχνίδι πάει στους 3 πόντους νομίζω ήμασταν 6-7 πόντους στο 1,5 λεπτό και χάσαμε καλάθι αμυντικό ριμπάουντ και ξανά καλάθι.

Θεωρώ ότι στο τελευταίο 1,5 λεπτό ήμασταν αρκετά ψύχραιμοι ώστε να τελειώσει το παιχνίδι πιο εύκολα σε εμάς από ότι τελείωσε άσχετα αν η διαφορά είναι δέκα πόντοι. Πιστεύω είχαμε άγχος σίγουρα κάποια παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ στο αμυντικό κομμάτι και θυσιάστηκαν.

Στην επίθεση βρήκαμε κάποιους αυτοματισμούς αλλά δεν είχαμε διάρκεια ώστε να πάρουμε κάποια διαφορά και να κερδίσουμε με άνεση γιατί η Κύμη είχε την ικανότητα και την ποιότητα να βρίσκεται πάντα στο παιχνίδι.

Είχε παιδιά αθλητικά πηδούσαν στο καλάθι και σίγουρα επειδή ξέραμε ότι σουτάρει πάρα πολύ καλά από το τρίποντο ρισκάραμε κάποια πράγματα, δεν θέλαμε να τις δώσουμε εύκολα σουτ.

Ξέραμε ότι προέρχεται από τρεις νίκες με πολύ καλά παιχνίδια άσχετα από την έλλειψη του Τζόουνς γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Από κει και πέρα καλή συνέχεια στον κόουτς και την Κύμη για την νέα χρονιά και η κάθε ομάδα όπως και εμείς να πετύχει τον στόχο που έχει βάλει».

Σχόλια