default-image

Ανακοινώνει Κλιάιτς και Ντουαλά από το νέο έτος

Αθλητισμός
Ανακοινώνει Κλιάιτς και Ντουαλά από το νέο έτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να μπει ο καινούργιος χρόνος περιμένουν στον Πλατανιά προκειμένου να ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτηση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα Φιλίπ Κλιάιτς και του Ελόνγκ Νοτυαλά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαιά τους και προπονούνται κανονικά με τους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν την έλευση της νέας χρονιάς προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής των δύο.

Υπενθυμίζοντας, ο Φιλίπ Κλιάιτς έρχεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου από την Παρτιζάν, στην οποία ξεκίνησε ως βασικός ωστόσο στη διάρκεια της χρονιάς έχασε τη θέση του με αποτέλεσμα να θέλει και ο ίδιος να αποχωρήσει για να βρει αγωνιστικά λεπτά.

Από την άλλη πλευρά ο Ελόνγκ Ντουαλά έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στον Μανουέλ Ρόκα ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος, όπου ο Πλατανιάς θα κάνει την προσπάθειά του να παραμείνει στη Super League.

Από κει και πέρα η ομάδα των Χανίων αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές περιπτώσεις που έχουν προωθηθεί από τον Ρόκα σε συνεργασία με τη διοίκηση, ωστόσο πάντα περιμένουν την απάντηση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα ονόματα των Μυστακίδη και Κάτσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News