default-image

Ποδαρικό με... τελικούς για Μικτές ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Ποδαρικό με... τελικούς για Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ δεν έχουν περιθώρια για χαλάρωση, καθώς το 2018 θα μπει με μεγάλες αναμετρήσεις.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου θα γίνουν τα παιχνίδια με το Ρέθυμνο, με τα οποία θα κλείσει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος και θα κριθούν οι πρωτιές στην Κρήτη για Νέους και Παίδες. Το Ρέθυμνο προβάλει ως φαβορί, καθώς είναι στο +3 και στις δύο κατηγορίες όμως το Ηράκλειο αγωνίζεται στην έδρα του και θα προσπαθήσει να πάρει τις νίκες.

Στους Νέους μάλιστα το Ρέθυμνο με 15 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που μπορεί να καταφέρει και το Ηράκλειο εφόσον κατακτήσει  το τρίποντο έστω και με ένα γκολ διαφορά. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πάρει το πρωτάθλημα το Ρέθυμνο. Με νίκη του Ηρακλείου με δύο γκολ διαφορά θα γίνει μπαράζ τίτλου αφού την πρόκριση θα έχουν εξασφαλίσει και οι δύο ομάδες ενώ με νίκη με τρία γκολ διαφορά το Ηράκλειο παίρνει πρόκριση και πρωτάθλημα και το Ρέθυμνο απλά προκρίνεται.

Στους Παίδες είναι πιο απλά τα πράγματα, καθώς το Ηράκλειο θέλει μόνο νίκη για να πάρει πρωτάθλημα και πρόκριση ενώ οι Ρεθυμνιώτες παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ αγωνίστηκε την Παρασκευή στο γήπεδο της Μινωικής σε φιλικό με αντίπαλο την ομάδα Κ15 ΟΦΗ και γνώρισε την ήττα με 3-1. Ωστόσο τα συμπεράσματα για τον προπονητή κ. Φραγκάκη ήταν θετικά, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας. Δύο γκολ για την Κ15 ΟΦΗ σημείωσε ο Τσαμπουράκης και ένα ο Σγουρός ενώ ο Σωμαράκης είχε ισοφαρίσει για την Μικτή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Την προσεχή Τρίτη 2 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση για την Μικτή Παίδων στο γήπεδο του ΠΟΑ και οι παίκτες που καλούνται να συμμετέχουν είναι οι κάτωθι (ώρα προσέλευσης 12:00): Τσέρος, Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Γαλανάκης Μιχ., Παπαδάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Θαλασσινός, Σαντοριναίος, Ρούκα, Δασκαλάκης (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χαλκιαδάκης, Χασουράκης, Αμανάκης, Χωραϊτης, Βιτώρος, Κουτάντος, Σπυριδάκης Ι. (ΟΦΗ), Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μιχ. (ΑΕ Καμηλαρίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News