default-image

"Συμφωνία με τον Κουσκουνά για να αποσύρει την προσφυγή"

Ποδόσφαιρο
"Συμφωνία με τον Κουσκουνά για να αποσύρει την προσφυγή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανακοινώθηκε απόψε από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ "ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Κουσκουνά, να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ, να λάβει τα δεδουλευμένα που του οφείλει ο ΟΦΗ και να μείνει ελεύθερος ήρθε η κρητική ομάδα."

Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση, που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Νίκος Κουσκουνάς θα λάβει τα χρήματα που του οφείλονται την επόμενη εβδομάδα και θα αποσύρει την προσφυγή του, συνεχίζοντας αλλού την καριέρα του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ανέφερε ότι «ήταν μια υπόθεση, που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους στην ομάδα μας και έπρεπε να λυθεί. Για αυτό και μπήκα μπροστά στην υπόθεση αυτή. Ο παίκτης θα λάβει τα δεδουλευμένα του και θα αποσύρει την προσφυγή του».

                Προπόνηση την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

Στον αγωνιστικό τομέα, Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ, με βάση το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα) έχει προγραμματιστει προπόνηση,  στις 3μμ, με την οποία ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Κυριακή) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News