Αθλητισμός

Μήνυμα των μετόχων του ΟΦΗ για τις διοικητικές εξελίξεις

Στόχος ένα δυνατό διοικητικό σχήμα, έχει ενημερωθεί ήδη το ποδοσφαιρικό τμήμα

Μετά την αναβολή της γενικής συνέλευσης και την επεισοδιακή κατάληξη στο «Γεντί Κουλέ», ανακοινώθηκε επίσημα η αναβολή της διαδικασίας λόγω μη απαρτίας.

Για να μπει θέμα εκλογών έπρεπε να παρίσταται το 100% των μετόχων και για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τα 2/3, κάτι που δεν συνέβη.

Πολύ ενδιαφέρον σημείο της ανακοίνωσης, είναι η ενημέρωση των μετόχων προς τον κόσμο για τις διεργασίες που είναι σε εξέλιξη για να προκύψει ένα δυνατό διοικητικό σχήμα.

Φυσικά επίκεντρο είναι οι συζητήσεις με τον Φανούρη Βατσινά, ενώ η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου, μόλις γίνουν πράξη οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί επί τάπητος.

Αυτή είναι όπως όλα δείχνουν και η πρόθεση των μετόχων, καθώς έχουν ήδη ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές και το Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετατέθηκε για τις 15 Ιανουαρίου λόγω έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για την οποία θα λάμβανε απόφαση αυτή η Γενική Συνέλευση, απαιτούνταν να ψηφίσουν τα 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τα οποία δεν ήταν παρόντα στην διαδικασία. Σε ότι αφορά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τις παραιτήσεις μελών του σημερινού Δ.Σ., θέμα το οποίο δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ., αλλά θα μπορούσε να συζητηθεί, απαιτείται το 100% των μετόχων, κάτι που επίσης δεν ήταν εφικτό να γίνει.

Πάνω σε αυτό, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να ενημερώσουν  τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και διεργασίες για την συγκρότηση ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, για το οποίο το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν  σχετικές ανακοινώσεις.

Για το θέμα αυτό, των διοικητικών εξελίξεων, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, έχουν ήδη ενημερώσει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές».

Σχόλια