Αθλητισμός

Σε καμπ της Μάιντς ο Δημ. Τριβιζαδάκης

Στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2018 ένα σπουδαίο προπονητικό καμπ για νέα ταλέντα με… γερμανικό χρώμα και εκπροσώπηση από το Ηράκλειο

Ένα σπουδαίο προπονητικό καμπ για νέα ταλέντα με… γερμανικό χρώμα και εκπροσώπηση από το Ηράκλειο θα γίνει στη Βόρεια Ελλάδα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Planet FC στη Θεσσαλονίκη, η νεανική καρδιά της Μάιντς και της Schachter Management, θα χτυπά σε ελληνικούς ρυθμούς.

Για ένα τριήμερο, ταλέντα από την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους και να κερδίσουν ένα εισιτήριο, για την ομάδα της Μάιντς, αλλά και για άλλες Γερμανικές ομάδες.

Στο προπονητικό καμπ θα δώσει το παρών ως εκπρόσωπος της Μάιντς στον τομέα φυσικής κατάστασης ο εξειδικευμένος Δημήτρης Τριβιζαδάκης, ενώ θα συνοδέψει παιδιά από το Ηράκλειο που θα συμμετέχουν, όπως ο Δημήτρης Χαλκιαδάκης από τον Εργοτέλη (φωτογραφία), ο Μανόλης Σπαθαράκης από τη Μινωική, ο Γιώργος Μακριδάκης από το Ρέθυμνο κ.α.

Σχόλια