default-image

Μεγάλη πρόταση από την Κίνα αρνήθηκε ο Μάτζουκιτς

Αθλητισμός
Μεγάλη πρόταση από την Κίνα αρνήθηκε ο Μάτζουκιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάριο Μάντζουκιτς πολιορκήθηκε από σύλλογο της Κίνας όμως παρά το χρυσάφι που του έστρωσαν στα πόδια, εκείνος αρνήθηκε να... μετακομίσει.

Οι Κινέζοι "τρελάθηκαν" και πληρώνουν χρυσό τον Μάριο Μάντζουκιτς για να αλλάξει ομάδα, χώρα και ήπειρο, όμως έπεσαν σε τοίχο! Συγκεκριμένα, η ομάδα που επιχείρησε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" παίρνοντας τον Κροάτη επιθετικό από την Γιουβέντους ήταν η κινεζική Hebei Fortune που έχει για προπονητή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και στην οποία αγωνίζονται επίσης οι Λαβέτσι και Ζερβινιό.

Όπως αποκάλυψαν με σημερινά δημοσιεύματα τα ιταλικά ΜΜΕ, η πρόταση ήταν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 15.000.000 ευρώ (άρα αν εξαντλούσε τη διετία θα φούσκωνε κατά 30.000.000 ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό), με στόχο να τον αποκτήσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η πρόταση ήταν μυθική και ιστορική, όμως ο Μάντζουκιτς δεν σκέφτηκε με κριτήριο μόνο τα χρήματα και την απέρριψε. Επέλεξε να μείνει στην Ιταλία τόσο επειδή αισθάνεται καλά στην Γιουβέντους όσο και επειδή θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του καλοκαιριού, όπου θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την Κροατία.

Αν θέλουν λοιπόν οι Κινέζοι να τον κάνουν να το ξανασκεφτεί, μάλλον θα πρέπει να του κάνουν πρόταση όπου θα αγγίζει τα χρήματα που παίρνει είτε ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πηγή: contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News