Αθλητισμός

Η πιο κρίσιμη μέρα!

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» χτυπάει σήμερα η «καρδιά» του ΟΦΗ, με την αγωνία να έχει πιάσει… κόκκινο. Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που έχει προγραμματιστεί για τις 7 το βράδυ, θα αναδείξει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα.

Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και η κατάσταση χαρακτηρίζεται οριακή.

Οι μέτοχοι καλούνται να πάρουν αποφάσεις, με επίκεντρο το διοικητικό τοπίο και φυσικά το οικονομικό, για το οποίο έχει σημάνει… συναγερμός.

Οι ζυμώσεις συνεχίστηκαν και χθες μέσα από μια σειρά συζητήσεων, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται η τοποθέτηση του νυν προέδρου, Φώτη Τσάλου.

Η λύση που έχει τεθεί επί τάπητος σε συγκεκριμένα ραντεβού μετόχων (και όχι μόνο), είναι η δραστηριοποίηση του πρώην μεγαλομετόχου και προέδρου, Φανούρη Βατσινά, που δείχνει «ζεστός» από την πλευρά του. Πληροφορίες λένε ότι έχουν αναλυθεί όλες οι λεπτομέρειες, για ένα σχέδιο που θα δώσει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να προχωρήσει, ώστε να αποφευχθούν ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις.

Αν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, μένει να δούμε αν τεθεί άλλη λύση στο τραπέζι της συζήτησης.  

Στη σημερινή γενική συνέλευση οι μέτοχοι θα κληθούν να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις, εκτός αν υπάρξει αναβολή λόγω μη απαρτίας. Ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση, λογικά θα δοθεί μικρή παράταση, καθώς δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια.

Η πρόσκληση για τη γ.σ. αναφέρει: «Καλούνται οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 29η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου ΟΦΗ Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Καντάνου, για την λήψη αποφάσεων, επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών , για την χρήση 18/08/2016 - 30/06/2017.

2. Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για την χρήση 18/08/2016-30/06/2017.

3. Εκλογή ελεγκτών για την χρήση 2017 - 2018.

4. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

5. Διάφορες ανακοινώσεις

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται: Την 15η Ιανουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση».

Σχόλια