default-image

Παίρνει και Πασαλίδη ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Παίρνει και Πασαλίδη ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός έχει "καπαρώσει" ουσιαστικά τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο του ΠΑΣ (εκτός κι αν βρεθεί πρόταση από το εξωτερικό) και τελειώνει τη δουλειά και με τον 21χρονο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια να κάνουν μελετημένες κινήσεις. Να μην προχωρούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών μόνο και μόνο για να μην πάνε στους ανταγωνιστές τους.

Οι δύο κινήσεις που έχουν κάνει για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο του ΠΑΣ και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, αποτελούν "προϊόν" του σκάουτινγκ που έχει γίνει από πλευράς Ολυμπιακού και κυρίως από την πλευρά του Φρανσουά Μοντεστό.

Για τον Μαυροπάνο τα πράγματα είναι λίγο - πολύ γνωστά. Ο παίκτης δεν θα καταλήξει στο Λιμάνι μόνο αν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης βρει ομάδα από το εξωτερικό. Ακούγονται διάφορα για Αταλάντα και Βέρντερ Βρέμης, αλλά η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν έχει κάτι στα χέρια του. Στην Ελλάδα λοιπόν ο Μαυροπάνος θα πάει μόνο στον Ολυμπιακό.

Πάνω - κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Πασαλίδη. Ο 21χρονος στόπερ του Αστέρα Τρίπολης είναι μία περίπτωση που την είχαν ξεχωρίσει στον Πειραιά από τις αρχές της φετινής σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση του Πασαλίδη είναι στην τελική ευθεία και πώς ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα το καλοκαίρι.

Σε γενικές γραμμές οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το "αύριο" του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News