default-image

Η μαμά του Ντατόμε τον μπέρδεψε με τον Γιαννόπουλο

Αθλητισμός
Η μαμά του Ντατόμε τον μπέρδεψε με τον Γιαννόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζίτζι Ντατόμε αποκάλυψε στο twitter ότι η μητέρα του έτυχε να δει highlight του Χάρη Γιαννόπουλου και μπέρδεψε τον παίκτη του Ρεθύμνου με τον Ιταλό διεθνή!

Στην Ελλάδα αρκετός κόσμος αποκαλεί τον Χάρη Γιαννόπουλο "Έλληνα Τζίτζι Ντατόμε" λόγω της επιλογής του φόργουορντ του Ρεθύμνου να αφήσει μακριά μαλλιά και μούσι όπως ο Ιταλός. Ο Ντατόμε φαίνεται ότι ενημερώθηκε για αυτό και αποφάσισε να δείξει στιγμιότυπα του Γιαννόπουλου στη μαμά του. Και σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε!

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο Ντατόμε μέσω twitter, η μαμά του δεν κατάλαβε ότι ο παίκτης που έβλεπε ήταν ο αρχηγός του Ρεθύμνου και όχι ο γιος της, λέγοντάς ότι του πάει περισσότερο το κοντό μαλλί που έχει τώρα σε σχέση με την εποχή που είχε μακρύ μαλλί!

Ο Ντατόμε λοιπόν αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του, "ανεβάζοντας" τα highlights του Γιαννόπουλου στο twitter, γράφοντας: "Κάποια από τα highlights μου. Δεν κάνω πλάκα, έδειξα αυτά τα highlights στη μητέρα μου και μου είπε ότι είμαι καλύτερος με κοντό μαλλί! Αλήθεια νόμιζε ότι είμαι αυτός"!

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News