default-image

Επιστροφή, φιλικό και στο βάθος μεταγραφή στον ΠΟΑ

Αθλητισμός
Επιστροφή, φιλικό και στο βάθος μεταγραφή στον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ, με τον Μανώλη Σουτζή να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς οι Χατζηανδρέου και Γιαλυτάκης δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και σ' αυτό το πλαίσιο, έχουν προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό στο γήπεδο του Ατσαλένιου το Σάββατο (30/12) στις 17:00, προκειμένου να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε αγωνιστικό ρυθμό.

Έπειτα έχει προγραμματιστεί διήμερο ρεπό και οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την εκτός αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά η ομάδα του Ατσαλένιου σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί για την απόκτηση ενός με δύο ποδοσφαιριστών με την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή να μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News